Szállítási feltételek

Web- áruházi árak az áru-katalógusban a termék mellett feltüntetett árak nettó árak, amelyek nem tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t).

A szállítási költségeket a katalógus-árak nem tartalmazzák, azokat a vásárló a közreműködő szállító szolgálat honlapján találja meg.

A Store Design Kft. Web-áruház a megrendelhető termékek árai változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy az árváltozás az áruház áru-katalógusában való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Amennyiben a legnagyobb gondoskodás ellenére is hibás ár kerül a termékkatalógusba ( pl. a közismert vagy a forgalomban általánosan jelzett ártól lényegesen eltérő, irreális ár, esetlegesen rendszerhibából eredő „0 vagy 1„ Ft) - a web-áruház nem köteles a terméket a hibás áron szállítani, hanem jogosult a helyes áron való szállítást felajánlani - ennek ismeretében a vevő jogosult a megrendelést megerősíteni vagy a szerződéstől elállni.

A számla ( végszámla) a megvásárolt termékkel együtt kerül kiküldésre, amely tartalmazza a termék / termékek bruttó árát ( nettó ár + ÁFA ) és a kiszállítás költségét. A közreműködő szállító szolgálattal a vásárló nem kerül
szerződéses kapcsolatba. (A Közreműködő áruszállító szolgálattal csak a Web-áruház illetve az azt működtető Store Design Kft. lép szerződéses kapcsolatba).

A megrendelt termékeket előre utalással, vagy személyes átvétel esetén készpénzzel, vagy utánvéttel lehet fizetni. Előre utalás választása esetén az áru csak a vételár beérkezése után kerül kiszállításra. A vételár akkor tekinthető megfizetettnek, beérkezettnek, amikor az a vállalkozó bankszámláján jóváírásra kerül. Utánvétes fizetésnél a kiszállítással egy időben kell a vételárat kifizetni.

A Store Design Kft. Web-áruház 1-45 napos határidővel vállalja ( 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 7. § által előírt kötelező határidővel) - a teljesítési határidőt azonban minden esetben törekszik ezt az időt lerövidíteni.

A teljesítési határidő kezdő napja a visszaigazolás vásárlóhoz érkezésének napja.

Az áruszállító-szolgálattal történő teljesítés konkrét időpontjáról (napjáról) a Store Design Kft. ügyfélszolgálatán, telefonon érdeklődhet a Vásárló.

Kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételek dokumentumunkat is.

.
Salgó Polc Webáruház a Facebookon Salgó Polc Webáruház és a Gooble+ Salgó Polc Webáruház - hívjon Skype-on!></a>
			<a href=Salgó Polc Webáruház, MSN Salgó Polc Webáruház - írjon e-mailt!
  • Rendelés menete
  • Szállítási feltételek
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési szabályzat
  • Garancia
  • Kérdések és válaszok