Adatkezelési szabályzat

A megrendelői adatok nyilvántartásával, tárolásával kapcsolatban az alábbi Kötelezettségvállaló nyilatkozatot teszi a Store Design Kft., mint szolgáltató:

A regisztrált vásárlók adatait kizárólag saját szerződései, számlázása és könyvelése dokumentálására, saját reklám és marketing célra használja. A Store Design Kft. Webáruház gondoskodik a megrendelői adatok bizalmas kezeléséről, biztosítja, hogy azok harmadik személyek részére ne kerüljenek kiadásra, eladásra.

Ez alól kivételt képeznek:

a.) azok a cégek, amelyeknek a promóciós anyagok elkészítése során elkerülhetetlen a hozzáférés biztosítása,

b.) az a szolgáltató által igénybe vett szállító és kézbesítő cég azonban e cégektől is megköveteli a biztonságos adatkezelést, melyet saját szabályzatukban kötelesek garantálni, azaz a Store Design Kft. a velük kötött szerződésekben megköveteli a sajátjával azonos szigorúságú adatrögzítési, adatkezelési szabályok betartását.

Biztonságos tároláson a Store Design Kft. az alábbiakat érti:

A Webáruház vásárlóinak, megrendelőinek az adatait jelszóval védett tárolón tartja nyilván, melyhez csak a webáruház működtetője által arra felhatalmazott személyek férhetnek hozzá. Az adattárolók őrzött helyiségben kerülnek elhelyezésre.

A bizalmas kezelésen az alábbiak értendők:

Csak a Store Design Kft. webáruházi tevékenységgel megbízott alkalmazottai használhatják a vásárlói adatokat csak a vásárlással célhoz kötötten használhatják a fenti személyek az adatokat.

A felhasználó az adatkezelésre vonatkozó jogosultságot bármikor visszamondhatja az info@storedesign.hu címre küldött e-mailben, erre vonatkozó határozott tartalmú nyilatkozattal.

Az adatkezelési jog visszavonását követően a web-áruház az azonosításra alkalmas adatok adatbázisából való haladéktalan törlésére kötelezettséget vállal. A csupán statisztikai célokra alkalmas adatok további tárolására és kezelésére való jogosultsága megmarad.

 Kérjük olvassa el Általános Szerződési Feltételek című dokumentumunkat is.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az oldalainkon található információkat, képeket, alkalmazásokat a StoreD Design Kft . birtokolja. Oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

.
Salgó Polc Webáruház a Facebookon Salgó Polc Webáruház és a Gooble+ Salgó Polc Webáruház - hívjon Skype-on!></a>
			<a href=Salgó Polc Webáruház, MSN Salgó Polc Webáruház - írjon e-mailt!
  • Rendelés menete
  • Szállítási feltételek
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési szabályzat
  • Garancia
  • Kérdések és válaszok